Transport rutier de marfa

Viziunea Bon-Trans

“Timpul este resursa cea mai deficitara si pana cand nu este administrat bine, nimic altceva nu este administrat”. (citat din Peter Drucker)

peste 26 de ani de experienta

example imageVa oferim Transport Rutier de Marfa, cu camioane de mare tonaj, atat intern, cat si international si intracomunitar.

Transportam : marfa generala, marfa care necesita temperatura controlata (transport frigorific sau izoterm), produse finite, care necesita transport securizat sau marfuri vrac (basculabile)

Detinem 90 de camioane de mare tonaj. Toate camioanele sunt dotate cu sistem de urmarire prin satelit (GPS). In majoritate ele sunt echipate ADR.

Cele mai multe dintre autovehiculele de mare tonaj detinute de firma sunt Mercedes Benz. Alte marci care intra in componenta parcului, intr-o masura mai mica insa, sunt SCANIA, DAF si MAN.

Soferii nostri, angajati in baza unui proces de selectie foarte riguros, poseda o experienta solida in profesia de conducator auto in transportul rutier de marfuri. Putem oferi transport cu un singur sofer sau cu 2 soferi (echipaj).

Dispecerii nostri sunt foarte bine pregatiti profesional, facand fata cu brio exigentelor partenerilor straini. Putem comunica cu partenerii nostri si in engleza, germana, maghiara, franceza, italiana sau spaniola.

Image Gallery