Parc Auto

Viziunea Bon-Trans

“Productia nu este folosirea uneltelor asupra materialelor, ci a logicii asupra muncii”. (citat din Peter Drucker)

Vehicule 140+

example imageParcul auto a crescut de-a lungul timpului, de la 38 vehicule detinute la sfarsitul anului 2007, la 47 de vehicule in 2008 si nu mai putin de 140 de vehicule in prezent.

La acest moment firma exploateaza un numar de 90 de autocamioane de mare tonaj, prestand servicii de transport rutier de marfa, pentru parteneri importanti din tarile Europei, in special: Austria, Germania, Belgia, Olanda, Danemarca, Franta, Italia, Spania, Polonia, Elvetia, Ungaria.

Toate camioanele sunt dotate cu sisteme moderne de urmarire prin satelit (GPS). Majoritatea sunt echipate ADR.

Vehiculele societatii numara pe langa autovehiculele de mare tonaj (90 in total), si remorci si semiremorci, din mai multe categorii: prelate, frigorifice, containere XXL, dube pentru textile, si basculante.

Varsta medie a parcului de autocamioane este sub 4 ani, firma avand o politica de innoire continua a acestuia. Astfel, nu mai putin de 60 autovehicule au clasa de poluare Euro 6, iar 30 sunt EuroEEV sau Euro5. Camioanele care efectueaza transport de marfuri intracomunitar au o varsta medie de sub 3 ani.

Cele mai multe dintre autovehiculele de mare tonaj detinute de firma sunt Mercedes Benz. Alte marci care intra in componenta parcului, intr-o masura mai mica insa, sunt SCANIA, DAF si MAN.

Firma Bon-Trans numara si autovehicule din categoria autoturisme, inclusiv microbuse, folosite pentru transportul personalului sau interventii tehnice.

Parcul auto este asigurat atat pentru raspunderea civila cat si CASCO.

Incepand cu anul 2008 firma deschide un service auto autorizat, atat pentru reparatii pentru terti, persoane fizice sau juridice, cat si pentru intretinerea parcului propriu.

Image Gallery