echipa

Viziunea Bon-Trans

“Adevarata menire a unei firme este sa ajute oamenii obisnuiti sa infaptuiasca lucruri extraordinare”. (citat din Peter Drucker)

Mai mult decat o echipa

example imageSuntem o familie.

Pornita ca o afacere de familie, familia Bon-Trans a crescut treptat de-a lungul celor 26 de ani de existenta. A crescut frumos, atat ca numar cat si ca profesionalism.

Ea include in prezent in sanul sau: conducatorii auto, mecanicii si pesonalul TESA , numarand nu mai putin de 135 de persoane.

Soferii nostri, angajati in baza unui proces de selectie foarte riguros, poseda o experienta solida in profesia de conducator auto in transportul international rutier de marfuri.

Dispecerii nostri sunt foarte bine pregatiti profesional, experimentati, facand fata cu brio exigentelor partenerilor straini.

Intregul nostru personal este calificat, bine informat, politicos, indeplinind cu deosebita grija si atentie solicitarile clientilor. Putem comunica cu partenerii nostri si in engleza, germana, maghiara, franceza, italiana sau spaniola.

Viziunea firmei vis-a-vis de angajatii acesteia este aceea de a-i respecta si recompensa pe masura profesionalitatii, fiind constienta ca resursa umana este fara doar si poate cel mai important “motor” al firmei.

Image Gallery