Istoric

Viziunea Bon-Trans

“ Ori de cate ori vezi o afacere de succes, sa stii ca cineva a luat, odata, o decizie curajoasa.”. (citat din Peter Drucker)

Fondata 1992

example imageCompania Bon-Trans SRL a fost infiintata in anul 1992, avand sediul in localitatea Marghita, jud. Bihor, Romania. Principala noastra activitate este transportul international de marfuri.

Compania a pornit cu un camion second-hand de mare tonaj cu care realiza transport de marfa pe relatia Germania-Romania. Ulterior prin intermediul partenerului german au fost luate in leasing urmatoarele camioane, compania detinand la sfarsitul anului 2007 un parc auto numarand 38 de vehicule si un numar de 29 de angajati.

De asemenea in ultima parte a anului 2007 firma a dezvoltat si sectorul transportului intern de marfuri.

Incepand cu anul 2007, dar mai mult in anul 2008, ca urmare a aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, firma Bon-Trans a prestat si servicii de transport intracomunitare, reusind la finele anului 2008 sa incheie contracte de transport importante pentru acest segment de piata.

In anul 2008 firma deschide un service auto autorizat pentru reparatii atat pentru terti, persoane fizice sau juridice, cat si pentru intretinerea parcului propriu.

Daca in 2008 cifra de afaceri era de 1,5 milioane de euro, la finele anului 2013 ajunge la 3,5 milioane euro. La finele anului 2018 cifra de afaceri depaseste 7.5 milioane de euro. In prezent firma detine un numar de 140 de vehicule si are un numar de 135 de angajati.

Image Gallery